Şehit Yalçın Baykuş İlkokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretimi çağdaş bir anlayışla sürdürerek; vatanını, milletini ve bayrağını seven, özgüvenli, üretken yeterli donanıma sahip nesiller yetiştiren, çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan okul programı ile birlikte, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, aydınlatma, ses düzeni, güvenlik ve temizlik konusunda standartlara uyan ve yeni standartların geliştirilmesi için yol gösteren, çalışanların mutluluk duyduğu yeni projeleri destekleyen işbirlikçi ve paylaşımcı bir okul olmaktır.

Misyon: Okuyan, sorgulayan, teknolojik gelişime açık ve bunu daha ileriye taşıyabilen "Kaliteli eğitim herkesin hakkıdır" ilkesinden yola çıkarak farklı kültür ve değerlere, düşüncelere saygı duyabilen iletişim ve problem çözme becerisi gelişmiş, işbirliği içinde çalışan, teknolojileri kullanabilen, yaparak yaşayarak öğrenen, üretken, milli ve manevi değerlere sahip öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Yerel ve ulusal projeler,çeşitli konularda E-twinning projeleri dilimizin zenginlikleri

WEB - https://sehityalcinbaykus.meb.k12.tr

Adres - Vadişehir Mh. Pınarbaşı Sk. No 22 / 1 Odunpazarı / Eskişehir

Yerleşim Yeri - İl Merkezinde

Adres - Vadişehir Mh. Pınarbaşı Sk. No 22 / 1 Odunpazarı / Eskişehir

Ulaşım Siyah ve Kırmızı 63, 37, 10, 32, Kırmızı 2, 39 , 22 numaralı otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 5 km