2/B sınıfımız öğrencileri ve öğretmenimiz Defne ÖZDEMİR tarafından BENİM HAYAT OKULUM adlı E-twinning projesi kapsamında üç boyutlu hayalimizdeki okul çalışması yapılmıştır.

2/B sınıfımız öğrencileri ve öğretmenimiz Defne ÖZDEMİR tarafından BENİM HAYAT OKULUM adlı E-twinning projesi kapsamında üç boyutlu hayalimizdeki okul çalışması yapılmıştır.

05.05.2022 630

2/B sınıfımız öğrencileri ve öğretmenimiz Defne ÖZDEMİR tarafından BENİM HAYAT OKULUM  adlı E-twinning projesi kapsamında üç boyutlu hayalimizdeki okul çalışmasını izlemek için TIKLAYINIZ.