E-Twinning

Okulumuz eTwinning kulübü ogrencileri, kuruculugunu Turkiye ve Polonya nin yaptığı European Culture Express(Avrupa Kültür Expresi) eTwinning projesinin ortaklarından biri olarak calişmalarina basladi.Türkiye(6)Polonya (4)İspanya(1) Litvanya(1)Bosna Hersek(1)ve Italya(1)dan ogretmen ve öğrencileriyle yurutulecek projede kültürler arası iletişim esas alınıyor.Farkli Avrupa ülkelerinden öğrencilerin kendilerini ,ailelerini ,yaşadıkları şehri ve ülkelerini tanitacaklari projede,öğrencilerin farkli ülkelerin bayraklari,geleneksel cocuk oyunları,bayramlari ,yemekleri ,tarihi ve doğal guzelliklerini tanima fırsatı bulmasi hedefleniyor.Ekim ayinda baslayip Mart ayinda sona erecek proje sayesinde, ögrenciler Avrupa daki arkadaşlarıyla mektuplaşma ve online görüşmeler yoluyla iletisim kurup ,dil becerilerini de geliştirme fırsatı bulabilecekler.Projeyi yürüten Ingilizce Ögretmenimiz Betul TÜRKMEN ve e twinning kulübü öğrencilerine başarılar dileriz.

05.12.2023 50

05-12-202305-12-2023