Okulumuz 1/D Sınıfı öğrencileri ve öğretmenimiz Satı UYGUN 'un ortağı olduğu uluslararası E-Twinning projesi olan

Okulumuz 1/D Sınıfı öğrencileri ve öğretmenimiz Satı UYGUN 'un ortağı olduğu uluslararası E-Twinning projesi olan "Under The Same Roof" etkinlikleri dahilinde çeşitli çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Kabul görme ihtiyacı en önemli psikolojik ihtiyaçlardan biridir. Ait olma ve saygı ihtiyacı karşılanan çocuklar daha mutlu olurlar. Yapılan araştırmalara göre ailelerinde ve okul ortamlarında duygu ve düşünceleri kabul edilmeyen çocuklarda kaygı, şiddet, saldırganlık ve aileden uzaklaşma gibi olumsuz davranışlarla karşılaşılmaktadır. Öğrencilerimizin aidiyet ve grup kimliği kazanmalarına yardımcı olmak için farklı ülkelerden ortak okullarla çalışacağız.

05.05.2022 541

Kabul görme ihtiyacı en önemli psikolojik ihtiyaçlardan biridir. Ait olma ve saygı ihtiyacı karşılanan çocuklar daha mutlu olurlar. Yapılan araştırmalara göre ailelerinde ve okul ortamlarında duygu ve düşünceleri kabul edilmeyen çocuklarda kaygı, şiddet, saldırganlık ve aileden uzaklaşma gibi olumsuz davranışlarla karşılaşılmaktadır. Öğrencilerimizin aidiyet ve grup kimliği kazanmalarına yardımcı olmak için farklı ülkelerden ortak okullarla çalışacağız.05-05-2022